referenties

clever coaching.jpg

Professional met een gouden hart!

Ik heb Pieter leren kennen in onze samenwerkingen als spreker, dagvoorzitter en trainer. Pieter zijn kracht is dat hij binnen zijn enorme creatieve veelzijdigheid ECHT verbinding maakt met mensen. Hij beschikt over een oprechte nieuwsgierig- en leergierigheid. Waardoor hij jou als mens volledig wil en kan zien. Zonder vooroordelen. Pieter ziet jou, zoals je bent. Met zijn natuurlijke rust, brede kennis, diepgang en humor voel jij je direct bij hem op je gemak. En of jij een deelnemer bent in een training óf in de zaal zit als hij spreekt. Één ding is zeker; Pieter weet je te raken op de mooiste plek in jezelf. Inspiratie, zoals inspiratie bedoelt is. Pieter maakt ontzettend graag hét verschil voor jou; door volledig zichzelf te zijn.

Hilda Clecering
W: www.clevercoaching.nl   T: 036-848 87 12
M: info@clevercoaching.nl     M: 06-53 13 23 64

 

“Op geheel authentieke wijze wist hij het publiek aan zich te binden.”

Als eigenaar van het Amsterdam Art Center heb ik Pieter uitgenodigd om onze officiële opening te verrichten. Hij deed dit samen met een afgevaardigde van het Gemeentelijk Havenbedrijf. Humor, respect en flexibiliteit zijn de hoofdwaarden die ik aan zijn presentatie over heb gehouden. In een korte interviewvorm werden er vragen aan mij gesteld waardoor de toeschouwers inzicht kregen in de achterliggende wetenswaardigheden van mijn Vergadercentrum.

Peter Maasdam, Eigenaar Amsterdam Art Center

http://amsterdamartcenter.nl

Mark
“Energiek, contactueel en humoristisch. Termen die voor mij een goede beschrijving van Pieter geven.
Als projectmanager heb ik Pieter destijds aangetrokken als trainer van Kanscafés in de Gemeente Amsterdam. Zijn doel was om bijstandsgerechtigden naar werk te leiden door ze te motiveren en enthousiasmeren; empoweren met een mooi woord. Bij de eerste kennismaking heb ik Pieter leren kennen als een weloverwogen professional met verstand van zaken. Pieters ware talent kwam pas echt naar voren toen ik hem ‘in het wild’ aan het werk zag. Het eerste wat me opviel was zijn aanstekelijk enthousiasme en het echte contact dat hij vanaf het eerste moment wist te maken. Een prestatie op zich gezien het van nature uit gesloten karakter van de doelgroep. Hij weet mensen positief te raken, te enthousiasmeren en van daaruit in beweging te krijgen. Een andere kracht van Pieter is zijn humor wat hem toegankelijk maakt in de omgang en hem de vaardigheid geeft om op een ontspannen wijze te relativeren.

Mark De Vries

Project & Program Manager PPAC at Ministry of Security and Justice

 

De training van Pieter was fantastisch. Hij gaf onze gasten op een positieve afwisselende manier eye-openers en informatie over je verlangens en doelen in je leven.

Op onze gezondheid/inspiratie reizen en weekenden werken we graag samen met enthousiaste ondernemers met een passie.

Tijdens ons refresh-reload weekend van 4 april 2016 ging duizendpoot Pieter van der Herberg met ons mee om een empowermenttraining te verzorgen voor onze gasten.

Onze gasten voelden zich meteen vertrouwd met hem en dat is erg belangrijk voor ons. Pieter is vriendelijk en toont oprechte interesse.

Op een creatieve manier gingen onze gasten met Pieter aan de slag om hun verlangens te visualiseren. Het was niet zomaar een training maar het werd een gezellig avondprogramma met filmpjes, informatie en echt knutselen van je visionboard met knippen in tijdschriften en plakwerk. Het geheel werkte heel ontspannend.

Voor ons was het een groot succes en we willen graag weer met hem samenwerken op 1 van onze Refresh-weekenden of tijdens onze detox-reizen op Ibiza.

Corina de Groot en Monique Laurenssen

http://www.detox-reloadholidays.com

 

stad-300x300

 

 

Van wens naar idee, van idee naar concept, van concept naar project. Het is pieter zijn 2e natuur je op een natuurlijke manier te begeleiden in dit proces. Als vanzelf sta je buiten met (her)nieuwde energie en de wens om met zijn handvatten aan de slag  te gaan.

Bart van Duin   (Directeur Stad-Haarlem )   http://www.stad-haarlem.nl

 

mariska

Als je even vastzit of een sprong vooruit wilt maken in je prive of werk is een gesprek met Pieter altijd de moeite waard. Met een scherp oog voor de kern van de zaak, rake one-liners en warme betrokkenheid loodst hij je naar een heldere uitkomst waar je weer mee verder kan.