presentator

Als presentator voel ik mij als een vis in het water. De directe verbinding en relatie met het publiek geeft een magisch gevoel. Of ik nu voetbalverslaggever ben voor het Nederlands elftal, op een podium sta bij Lowlands, De Kleine Komedie of in de intieme sfeer van een sportvereniging, het gaat altijd om de verbinding.

Radical Reframe

Het strategisch marketingadviesbureau Branddoctors organiseerde op 21 april 2016 een bijzonder event ‘Radical Reframe’, waar ik als verhalenverteller mijn verhaal mocht delen.

In vijf unieke ruimtes kreeg men door middel van video, gaming, live performances en interactie antwoord op de vraag hoe de trends de vraag van hun klanten gaan kleuren.

Ik vertegenwoordigde de kleur geel, de kleur van verbondenheid.

10 minuten bezinning!

Geef Down De Toekomst Tijdens het jaarlijkse evenement ‘Geef Down De Toekomst’ voetballen honderden kinderen met en zonder het syndroom van down samen een geweldig voetbaltoernooi. Elk team heeft een bekende (voetbal) Nederlander als teamcaptain. Zelf mag ik de presentator en voetbalverslaggever zijn van dit geweldige evenement.

 

Vergroot je wereld Voor DWI gaf ik de empowerment training ‘Weerstand / Groepsdynamiek op basis van Appreciative Inquiry. De doelgroep bestond uit klanten van het DWI die een grote afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Daarbinnen gaf ik ook training aan de specifieke groep; alleenstaande moeders. Ter afsluiting van deze training heb ik de show ‘Vergroot je wereld’ samengesteld en gepresenteerd in De Kleine Komedie.

 

De Blindentribune In 2006 heeft No Image in samenwerking met AZ Alkmaar de eerste Blindentribune opgericht. Sinds 2007 verzorgt No Image deze dienst ook voor het Nederlands Elftal. In het stadion geven Joost Heiligers en ik live radioverslag voor mensen met een visuele handicap. Wij zijn hun ogen en laten de bezoekers het voetbal ervaren. In het stadion zijn 60 plaatsen gereserveerd voor blinde en slechtziende mensen en hun begeleider.

Lowlands Voor het bedrijf Nedap heb ik een Sing Along (alternatieve Karaoke) gepresenteerd op Lowlands, het grootste rockfestival van Europa. Daardoor konden de bezoekers van Lowlands voor heel even zelf de artiest zijn.

Tijdens de boekpresentatie van het boek Havana mocht ik de schrijver Jeroen Guliker het eerste exemplaar overhandigen. Nadat ik Jeroen had onderworpen aan een pittig interview konden de trouwe lezers hun vragen afvuren tijdens de Q&A.