Over

Mark

“Energiek, contactueel en humoristisch. Termen die voor mij een goede beschrijving van Pieter geven.

 Als projectmanager heb ik Pieter destijds aangetrokken als trainer van Kanscafés in de Gemeente Amsterdam. Zijn doel was om bijstandsgerechtigden naar werk te leiden door ze te motiveren en enthousiasmeren; empoweren met een mooi woord. Bij de eerste kennismaking heb ik Pieter leren kennen als een weloverwogen professional met verstand van zaken. Pieters ware talent kwam pas echt naar voren toen ik hem ‘in het wild’ aan het werk zag. Het eerste wat me opviel was zijn aanstekelijk enthousiasme en het echte contact dat hij vanaf het eerste moment wist te maken. Een prestatie op zich gezien het van nature uit gesloten karakter van de doelgroep. Hij weet mensen positief te raken, te enthousiasmeren en van daaruit in beweging te krijgen. Een andere kracht van Pieter is zijn humor wat hem toegankelijk maakt in de omgang en hem de vaardigheid geeft om op een ontspannen wijze te relativeren.

“Als eigenaar van het Amsterdam Art Center heb ik Pieter uitgenodigd om onze officiële opening te verrichten. Hij deed dit samen met een afgevaardigde van het Gemeentelijk Havenbedrijf. Humor, respect en flexibiliteit zijn de hoofdwaarden die ik aan zijn presentatie over heb gehouden. In een korte interviewvorm werden er vragen aan mij gesteld waardoor de toeschouwers inzicht kregen in de achterliggende wetenswaardigheden van mijn Vergadercentrum. Op geheel authentieke wijze wist hij het publiek aan zich te binden, waarna de openingshandeling plaatsvond. ”

Peter Maasdam

Eigenaar Amsterdam Art Center

clever coaching.jpgProfessional met een gouden hart! Ik heb Pieter leren kennen in onze samenwerkingen als spreker, dagvoorzitter en trainer. Pieter zijn kracht is dat hij binnen zijn enorme creatieve veelzijdigheid ECHT verbinding maakt met mensen. Hij beschikt over een oprechte nieuwsgierig- en leergierigheid. Waardoor hij jou als mens volledig wil en kan zien. Zonder vooroordelen. Pieter ziet jou, zoals je bent. Met zijn natuurlijke rust, brede kennis, diepgang en humor voel jij je direct bij hem op je gemak. En of jij een deelnemer bent in een training óf in de zaal zit als hij spreekt. Één ding is zeker; Pieter weet je te raken op de mooiste plek in jezelf. Inspiratie, zoals inspiratie bedoelt is. Pieter maakt ontzettend graag hét verschil voor jou; door volledig zichzelf te zijn.

Hilda Clecering
W: www.clevercoaching.nl   T: 036-848 87 12
M: info@clevercoaching.nl     M: 06-53 13 23 64

stad-300x300

Van wens naar idee, van idee naar concept, van concept naar project. Het is pieter zijn 2e natuur je op een natuurlijke manier te begeleiden in dit proces. Als vanzelf sta je buiten met (her)nieuwde energie en de wens om met zijn handvatten aan de slag  te gaan.

Bart van Duin   (Directeur Stad-Haarlem )   http://www.stad-haarlem.nl

mariska

Als je even vastzit of een sprong vooruit wilt maken in je prive of werk is een gesprek met Pieter altijd de moeite waard. Met een scherp oog voor de kern van de zaak, rake one-liners en warme betrokkenheid loodst hij je naar een heldere uitkomst waar je weer mee verder kan.