ABN AMRO heeft aandacht voor slechtzienden en blinden tijdens 44e World Tennis Tournament

Van maandag 13 tot en met zondag 19 februari 2017 vindt in Ahoy Rotterdam het 44ste ABN AMRO World Tennis Tournament plaats. Op woensdag 15 februari 2017 organiseert ABN AMRO in samenwerking met Visio en No Image voor de tweede keer een Blindentribune tijdens dit evenement.

Apart wedstrijdverslag

Bezoekers van de blindentribune kunnen via speciale ontvangstapparatuur een apart wedstrijdcommentaar ontvangen. Dit wedstrijdcommentaar is gedetailleerder dan een regulier radioverslag en wordt verzorgd door No Image. Pieter van der Herberg, Petra Jansen en Andrea van den Hurk verzorgen het commentaar.

Bezoek de blindentribune

Voor woensdagavond 15 februari 2017, van 19.00 uur 23.00 uur, zijn negen duo-tickets gratis beschikbaar gesteld. We willen dan graag negen mensen met een visuele beperking en hun begeleider verwelkomen op de blindentribune om kennis te maken met de tennissport. Op 15 februari 2016 is er van 11.00 uur tot 14.00 uur een programma voor de jeugdige cliënten van de school van Visio tijdens de Kids Day van ABN AMRO.

Meer informatie of aanmelden

Wilt u meer informatie of wilt u zich voor deze activiteit aanmelden? Neem dan contact op met het Client Service Bureau van Visio in Rotterdam T 088 585 98 00,

E rotterdam@visio.org. Vermeld in uw mail of telefoontje duidelijk dat het gaat om de blindentribune tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament om misverstanden te voorkomen.

Er zijn negen duo-tickets gratis beschikbaar. Er is echter meer ruimte voor duo’s. Er kunnen zelf (betaalde) tickets voor de blindentribune besteld worden via http://www.abnamrowtt.nl/tickets-en-bezoek/kaartverkoop. Het is dan wel belangrijk dat u uw komst ook bij Visio meldt zodat wij u kunnen informeren over de beschikbaarheid van geluidsapparatuur.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s