Blindentribune NEDERLAND – BELGIË

2016-10-10-photo-00000164

Blindentribune NEDERLAND – BELGIË

9-11-2016 20:45 AMSTERDAM ARENA

Echte Oranjefan,

De Wit-Russen moesten vier keer een doelpunt van de Nederlandse leeuwen incasseren en troffen een fris en fruitig Nederlands elftal tegenover zich. Met een beetje geluk was er een nog veel ruimere uitslag op het scorebord verschenen.

Helaas konden onze mannen dit opgebouwde vertrouwen in eigen kunnen niet effectief voortzetten tegen de mannen uit Frankrijk. Hoewel we er nog dichtbij waren met een levensgrote kans in de laatste minuten voor Depay. Een ander cruciaal gegeven is dat we natuurlijk een penalty hadden verdiend, voor een niet waargenomen handsbal in de eerste helft. Oftewel, we hebben het volle vertrouwen dat wij het WK gaan halen! Dit Nederlands elftal heeft een enorme groeipotentie.

Om deze groei kracht bij te zetten is er een extra oefenduel ingelast tegen België op 9 november om 20:45 in de Amsterdam ArenA. Wederom een geweldig affiche en een kans om te laten zien dat het slechts een incident was dat onze buren wel en wij niet op een eindronde stonden deze zomer.

Hoewel het verleden geen garanties biedt voor de toekomst is het wel een leuk feitje dat in onze eerste interland ooit, in 1905, Eddy de Neve een zuivere hattrick scoorde. Een mooie inspiratiebron voor een aanvallend Nederland.

Kom onze mannen dus aanmoedigen en geniet van een heerlijke avond voetbalplezier.

Nodig je vrienden (via social media) uit en kom naar deze geweldige wedstrijd.

U kunt hier het bestelformulier-blindentribune-belgie aanklikken en downloaden. Het bestelformulier dient voor 26 oktober in het bezit te zijn van de KNVB. Dus aarzel niet en vul direct het aanvraagformulier in, dan gaan we samen weer een fantastische avond voetbal beleven.

De betaling vindt plaats middels een factuur via de KNVB.

Zoals altijd zijn de kaarten voor de begeleiders GRATIS.

De ingevulde formulieren kunt u retourneren aan KNVB afdeling Ticketing. Dit kan via e-mail aan kaartverkoop@knvb.nl, per fax aan 0343 -499 535 of per post naar onderstaand adres:

KNVB, Afdeling Ticketing, Postbus 515, 3700 AM Zeist

Met sportieve oranjegroet,

Joost Heiligers en Pieter van der Herberg

www.no-image.nl

blindentribune@gmail.com

06-54668467

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s