De Blindentribune van No Image beleeft haar primeur tijdens het 43ABN AMRO World Tennis Tournament!

Van maandag 8 tot en met zondag 14 februari 2016 vindt in Ahoy Rotterdam het 43ste ABN AMRO World Tennis Tournament plaats. Een geweldig internationaal evenement met een fantastisch deelnemersveld.

Op woensdag 10 februari 2016 verzorgt No Image in samenwerking met ABN AMRO, Ahoy en Visio de eerste Blindentribune voor tennis ter wereld.

Zie ook Richard Krajicek over het deelnemersveld:

Verslag 

Naast de vaste verslaggever Pieter van der Herberg van Blindentribune No Image zijn de twee geweldige verslaggevers Andrea Van Den Hurk en Petra Janssen toegevoegd om u dit spektakel volledig te laten ervaren.

Programma voor jeugd en volwassenen

De middagwedstrijden van 13.00 uur tot 17.00 uur zijn exclusief gereserveerd voor de jeugdige cliënten van Visio en worden begeleid door vrijwilligers van ABN AMRO.

Voor woensdagavond van 19.00 uur 23.00 uur zijn er in totaal 25 duo-tickets beschikbaar.

Kaarten voor De Blindentribune

Er zijn door ABN AMRO Foundation 40 kaarten beschikbaar gesteld die verdeeld zijn over een middag- een avondgedeelte.

Let op! Er zijn negen GRATIS duo tickets beschikbaar gesteld.

Dat betekent dat we dan negen mensen met een visuele beperking en hun begeleider willen verwelkomen om kennis te maken met de tennissport op De Blindentribune. Wees er dus snel bij, meld u direct aan en beleef het tennis op wereldniveau!

Meer informatie of aanmelden

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met het Client Service Bureau van Visio in Rotterdam via T 088 585 98 00 of rotterdam@visio.org.

Vermeld in uw mail of telefoontje duidelijk dat het gaat om De Blindentribune bij het ABN AMRO World Tennis Tournament om misverstanden te voorkomen.

Zoals gezegd zijn er slechts negen duo-tickets gratis beschikbaar. In totaal is er echter ruimte voor 25 duo’s. U krijgt bij de aanmelding te horen of u een gratis kaart heeft bemachtigd of dat u zelf een ticket dient aan te aanschaffen.

Als de beschikbare vrijkaarten vergeven zijn, kunt u via de organisatie van het ABN AMRO World Tennis Tournament zelf tickets bestellen http://www.abnamrowtt.nl/tickets-en-bezoek/kaartverkoop.

In dat geval wordt er na uw aanmelding nog contact opgenomen met u om u te informeren over prijzen, locaties en de beschikbaarheid van geluidsapparatuur.

Meld u aan en beleef het tennis!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s